laos.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Laos

Fastigheter till salu i Laos

Laos är ett sydostasiatiskt land som korsas av Mekong-floden och känt för stenigt territorium, fransk kolonial arkitektur, stambosättningar på kullarna och buddhistiska kloster. Vientiane är huvudstaden och det husar monumentet till That Luang, där en relikvie innehåller det som tros vara sternum i Buddha. Det gränsar norr till Kina, öster med Vietnam, söder med Kambodja, väster med Thailand och nordväst med Burma.

Det har skett många förändringar i landet, många av dem positiva. Externa investeringar förbättrar synligt levnadsstandarden och regeringen gör framsteg när det gäller att förbättra infrastrukturen.

Fastighetspriser och levnadskostnader i Laos är mycket låga. Priserna för lägenheter i Vientiane varierar från 1 000 US $ till 4 000 USD per kvadratmeter.

Även om utlänningar inte får äga mark i Laos har antalet utländska investerare från Kina, Vietnam och Thailand ökat stadigt de senaste åren.

Befolkningen i Laos representerar endast 40% av kunderna som är intresserade av att köpa fastigheter till försäljning i Laos, resten är utlänningar, kanske 20% kineser, 10% koreanska, vietnamesiska och västerländska.

Nu upplever Vientiane och de 12 ekonomiska zonerna en byggnadsglädje, stödd av landets trettioåriga ekonomiska tillväxt och en kraftig ökning av utländska investeringar.

De flesta av byggnaderna förekommer i de ekonomiska zoner som införts av regeringen för att locka både lokala och utländska investerare som är intresserade av att köpa fastigheter till salu i Laos. Till exempel i den speciella ekonomiska zonen som LuangMarsch 18 bostadsrättstorn för närvarande håller på att byggas. Två andra 45-våningshus är avsedda att byggas i den specifika ekonomiska zonen i Thakhek som en del av ThakhaekDreamworldCity-projektet.

Efterfrågan på fastigheter till salu i Laos förväntas fortsätta växa under de närmaste åren, mitt i stark ekonomisk tillväxt och det fortsatta flödet av utländska direktinvesteringar till landet.

  •  
    Flytta till Laos. Expatriate och bo i Laos

        Det finns mål som förut kasseras, eftersom de är lite kända eller helt enkelt på grund av brist på tillräcklig information. Tja, vi på Realigro är här för detta. Som du kan förstå nu vill vi alltid ge våra läsare möjlighet att lära sig om och hitta olika alternativ och framför allt lämplig ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 5177

Försäljning 3:a, Laos, Vientiane Capital, Vientiane, center

417,632.96SEK
Försäljning
3:a

150 m²
Avslutningsår: 2010. Pris: från 36200 Euro. Kvadratmeter: 36,2 till 150. Ett paradis på 240 olika stilar och olika storlekar, studior, lägenheter och ...
Karta, prisutveckling och statistik
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB